Tilleggsforsikring

Allrisk bil

For de som ønsker å ha ekstra trygghet har vi laget en tilleggsdeking vi kaller Allrisk. Denne tilleggsforsikringen inneholder tre ulike dekninger i èn og samme pakke. Under kan du lese mer om dekningene som er omfattet av vår Allrisk forsikring.

Feilfylling av drivstoff

Feilfylling av drivstoff er et økende problem. Det er estimert at det årlig feilfylles drivstoff på over 20 000 kjøretøy i Norge. Oftest fylles det bensin på dieselbiler fordi munningen på bensinpumpen er mindre enn munningen på en dieselpumpe.

Har du fylt feil drivstoff på bilen må den fraktes til et verksted som kan tømme tanken.

Med Mentor Kapital Allrisk forsikring, dekker vi kostnader til rens av drivstofftank med inntil kr 25 000 som følge av feilfylling av drivstoff.

Bilnøkkelforsikring

Tap av bilnøkkel på nyere biler kan bli dyrt da de må programmeres og eventuelt slipes. Prisene for å kode ny bilnøkkel varierer fra merke og modell, men ligger normalt på mellom 2 000 til 6 000 kroner.

Vår bilnøkkelforsikring dekker kostnader forbundet med å gjenskaffe bilnøkler ved tap eller tyveri med inntil kr 10.000 pr skade og pr år.

Leiebil

Leier du leiebil og bilen blir stjålet eller skadet, er det ofte store egenandelsbeløp du som kunde må betale. Leiebilselskapene tar seg godt betalt for forsikringen mot dette. Tegner du vår allrisk dekning får du en forsikring som dekker denne egenandelen med inntil kr 20.000 pr skade, maksimert til kr 40.000 pr år.