Meld skade

Det er først når en skade oppstår at vårt produkt blir levert. Derfor er vi opptatt av at du får en god opplevelse av vårt skadeoppgjør, slik bygger vi langsiktige kundeforhold og vokser som selskap.

Vår skadebehandling blir håndtert av Crawford, en uavhengig leverandør og et av verdens største skadeoppgjørsselskap. Vi har valgt dette for at du skal være helt trygg på at du alltid får en korrekt og objektiv vurdering av din skade. Gjennom Crawford er vi representert over hele Norge, døgnet rundt, hele året. Alltid i nærheten med andre ord.


Kontakt oss ved skade

Har du vært uheldig og ønsker å snakke med en skadebehandler hos oss, benytter du kontaktdata under. Trenger du bilberging eller har behov for akutt hjelp i utland, se lengre ned på siden.

Fra Norge: 21 56 64 50
Fra utland: +47 21 56 64 50
E-post: vardiaek@crawco.no


Veihjelp

Har du bruk for veihjelp kan du ringe Falck hele døgnet. Vardia Insurance Group har samarbeidsavtale med Falck, og dette sikrer deg rask hjelp uansett hvor du har fått vansker med kjøretøyet.

Ved behov for veihjelp ring Falck Redning på telefon 02222.


Akutt hendelse i utland: Reise- eller personskade

Er du i utlandet og har vært utsatt for en akutt hendelse hvor du trenger umiddelbar assistanse benytter du kontaktinformasjon under.

Ring: +46 858 771 717

Husk at vi trenger kvitteringer på utgifter når vi beregner erstatning. Ta derfor vare på alle kvitteringer på utgifter som transport, legeregninger, medisiner mm.

Straks du får anledning må du fylle ut og sende inn skademeldingsskjema til oss.


Fyll ut skademeldingsskjema

For at behandlingstiden på skadesaken din skal gå hurtigst mulig, er det viktig at du sender inn skadeskjema så raskt som mulig.

Skadeskjema kan du laste ned her.

Melding om forsikringstilfelle må skje snarest når det må antas å foreligge rett til erstatning. Skader meldes til:

Vardia Eksterne Kanaler AS
C/O Crawford & Company
PB 133
1300 SANDVIKA

Tlf: 21 56 64 50
Mail: vardiaek@crawco.no